0 бр.
 

Касови апарати
Търговски системи
Фискални устройства
Видеонаблюдение
0878 503 815

Лаптопи - сервиз

laptopСервиз за компютри по домовете ( за град Пловдив )Сервизна дейност може да бъде извършвана не само в офисите ни, но и във вашия дом или работно място.
Това е голям плюс за Вас – печелите време, спестявате нерви, заради това, че не Ви се налага да се борите с градските задръствания.
Ние, които се грижим за вашите компютри ( да са в изправност ), се стараем да бъдем коректни и бързи. Освен това имаме достатъчно опит ( практически ) в тази сфера,
за да твърдим, че работим компетентно и отговорно.
Защото практиката е повече от важна.


Базата за ремонт на лаптопи и компютри е една от най-добрите в град Пловдив ,и единствената цел е да предостави на клиента добра цена и обслжване с високо технологични методи.
Ето и няколко съвета от нас :
Топлината е враг за всяка техника, но най-вече за компютрите. Има няколко признака, че лаптопът ни започва да се чувства некомфортно и трябва да му помогнем.
Неправилното използване на лаптопа може да доведе до непоправими щети.
Ето защо всеки потребител трябва да спазва в ежедневната си работа определени правила, като по този начин ще запази за по-дълго здрав мобилния си компютър и ще го предпази от неочаквани повреди. Ето няколко полезни съвета, като повечето от тях са насочени към предпазване на лаптопа от прегряване:
Нагласете енергийните настройки.
Чрез опциите за икономична работа можете да предпазите лаптопа от прегряване, когато той не се използва, но е включен, дори и за кратки периоди от време. Можете да настроите хард диска и дисплея така, че да се изключат след даден период от време. Друг вариант е да нагласите лаптопа в режим “standby” или “hibernate”.
Преди да опаковате лаптопа, го изключете.
Когато пренасяте лаптопа с чантата си, уверете се, че той е изключен. В чантата няма движение на въздуха и резултатът може и да е по-лош от разтопяване при включен лаптоп.
Поддържайте чисти въздушните отвори.
Част от вашата седмична рутина трябва да бъде проверката и почистването на въздушните отвори на лаптопа. Това може да правите с проста кърпа за прах, която да премахва наносите по въздушните отвори. Необходимо е да разберете, че не трябва да пъхате каквото и да било в тези отвори.
Проверявайте вентилатора.
Проблемите с прегряване може да се дължат на неправилно функциониране на вентилатора на лаптопа. Винаги проверявайте онлайн поддръжката на производителя на лаптопа и информацията за вашата гаранция. Възможно е да си свалите софтуер, с който да тествате вентилатора си.
Не използвайте меки повърхности.
Разумно е да не използвате меки материали като буфер между вас и вашия лаптоп. Винаги поставяйте на твърда повърхност лаптопа си, когато работите на него, за предпочитане на такава, която да позволява вентилация. Меките материали могат да блокират въздушните отвори и да доведат до прегряване.
Изключвайте аксесоарите.

 

 

И накрая искам да представим примери за това което споделихме.

 

 


Независимо кога и защо вашият лаптоп не се използва, дори за кратки периоди от време, запомнете, че трябва да издърпате и изключите всеки допълнителен аксесоар по него. Те не само хабят енергия, но и могат да доведат до прегряване на лаптопа. Много е важно да издърпвате всякакви аксесоари, преди да сложите лаптопа си в неговата чанта. И докато вие се мислите, че оставането на аксесоарите включени в лаптопа ще ги направи по-бързо достъпни за работа, то е напълно възможно по този начин да повредите компютъра си, аксесоара и/или чантата си.

 

 

Последни продукти

 
Нефискален принтер Daisy 1326RP
300.00 лв
 
 
Нефискален принтер Daisy 1250RP
220.00 лв
 
 
EP-700
450.00 лв
 
 
EP-50
270.00 лв
 
 
POS принтер EPSON TM-U220
288.00 лв
 
 
ACR1221U безконтактен четец
105.00 лв